متخصصان امنیت سایبری از افزایش جاسوسی دیجیتالی چینیها همزمان با بحران کرونا خبر میدهند.
یک موسسه امنیت سایبری در ایالات متحده میگوید از اواخر ماه ژانویه، همزمان با آغاز گسترش ویروس کرونا در خارج از چین، افزایش تازه جاسوسی سایبری یک گروه چینی را ردیابی کرده است.
«فایرآی» در گزارشی که چهارشنبه منتشر کرده است از یک جهش در فعالیت یک گروه هکری موسوم به «اِی پی تی ۴۱» از ۲۰ ژانویه خبر میدهد. این شرکت امنیت سایبری میگوید طی این مدت بیش از ۷۵ مشترکش، از شرکت های تولیدی و رسانهای گرفته تا سازمانهای خدمات بهداشتی و موسسات مردم نهاد، هدف حملات این گروه قرار گرفتهاند.
متخصص ساختار امنیتی «فایرآی» میگوید دلایل متعددی را از تنش طولانی بین واشنگتن و پکن بر سر تجارت و برخوردهای اخیر بر سر شیوع ویروس کرونا میتوان برای این حملات متصور شد.
در این گزارش تصریح شده که جاسوسی سایبری اخیر چینی ها یکی از فراگیرترین کارزارها طی سالهای گذشته بوده است.
بنا بر گزارش «فایرآی»، گروه «ای پی تی ۴۱» از ضعفهایی در نرم افزارهای ساخت شرکتهای «سیسکو»، «سیتریکس» و دیگران برای ورود به شبکه شماری از شرکتها در ایالات متحده، کانادا، بریتانیا، مکزیک، عربستان سعودی، سنگاپور و دیگر کشورها استفاده کرده است.
«سیسکو» و «سیتریکس» میگویند برای پرهیز از تکرار این حملات سایبری ایرادها در نرم افزارهایشان را رفع کردهاند.
شرکتهای امنیت سایبری دیگری مانند «سکیور ورکز» که بازوی امنیت سایبری «دل تکنولوژی» است شواهد افزایش فعالیت گروههای هکری چینی را تائید کردهاند.
Be the first to comment on "متخصصان امنیت سایبری از افزایش جاسوسی دیجیتالی چینیها همزمان با بحران کرونا خبر میدهند"